E-GÜVENLİK

Bu politikanın amacı, Gaziantep Özel Benim Koleji Bilgisayar Sistemleri’nin kullanım koşullarını ve kabul edilebilir kullanım politikasını belirlemektir.
Okulumuz’un tüm üyelerini çevrimiçi olarak korumak ve güvenliğini sağlamak.
Teknolojinin potansiyel riskleri ve yararları konusunda Gaziantep Özel Benim Koleji idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve çalışanları için farkındalık yaratmak.
Tüm personelin güvenli ve sorumlu bir şekilde çalışmasını sağlamak, olumlu davranışları online olarak modellemek ve teknolojiyi kullanırken kendi standartlarını ve uygulamalarını yönetme gereksiniminin farkında olmak.
Okuldaki tüm üyeler tarafından bilinen çevrimiçi güvenlik endişelerine yanıt verirken açıkça kullanılacak prosedürleri tanımlamak.
Bu politikanın, yönetim organı, öğretmenler, öğrenciler, veliler, destek personeli, harici yükleniciler, ziyaretçiler, gönüllüler ve okul adına hizmet veren veya bunları yerine getiren diğer kişiler (toplu olarak bu politikada ´personel´ olarak anılacaktır) dahil olmak üzere tüm personel için geçerli olmasını sağlamak.
Sonuç olarak ana hedefimiz, internet erişimi ve kişisel cihazlar da dahil olmak üzere bilgi iletişim cihazlarının kullanımı için bu güvenlik politikasının geçerli olmasıdır.
Çocuklar, personel ya da diğer kişilere, çalıştıkları dizüstü bilgisayarlar,akıllı tahtalar, tabletler veya mobil cihazlar gibi uzaktan kullanım için okul tarafından verilen
cihazlar için de geçerlidir.

eTwinning School Nedir?

GÜVENLİ İNTERNET PANOLARIMIZ

THINK BEFORE SHARING YOUR DATA
WebSÖZ